Träning, mål och resultat. Kosten och viljestyrkan för att lyckas, hoppas dela med mig av min motivation och inspiration. Från soffpotatis till frisk löpare. Kortfakta; 45år, Gift från Eskilstuna.

Hur hemskt den än låter att ens ställa sig frågan; ”träna bakfull” så är det tydligen ett vanlig fråga — mer än 30.000 träffar på Google!

Ok, du har varit på fest. Det blev lite för mycket att dricka men nu är det ny dag och du vill träna, men du är bakis. Är det farligt? Det finns jättelånga förklaringar på vad som händer i din kropp när du är bakis men jag ska hålla det kort och komprimerat.

Nej, det är inte farligt att träna när du är bakis. Det som kan vara farligt är om din träning är koordinations- eller koncentrationskrävande, då kan du skada dig eller någon annan. Du kommer heller inte prestera på topp för att så mycket energi redan används till att förbränna alkoholresterna. En ytterligare skröna är att du mildrar bakfyllan med träning. Nej det gör du inte, men det kan kännas mentalt bättre efteråt.

Det bästa tipset jag kan ge och själv försöker leva efter är; Varannan vatten. I bland är det fest och det är klart att vi ska kalasa så länge vi orkar och har kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *