Träning, mål och resultat. Kosten och viljestyrkan för att lyckas, hoppas dela med mig av min motivation och inspiration. Från soffpotatis till frisk löpare. Kortfakta; 45år, Gift från Eskilstuna.

Igår var det dags för första träningen med 24 Fit Camp gänget för hösten och en fyraveckorsutmaning. Träningsformen är Tabata, jag säger gruppträning till musik med din egen kroppsvikt. Men mer korrekt är det beskrivet som intervallträning om 8 repetitioner á 20 sekunder med 10 sekunder vila emellan. Till korreograferad musik med nedräkningar och intervallsignaler.

Tabata var det jag startade med i april, mitt första riktiga träningspass sedan jag bestämt mig för livsstilsförändringen, och jag blev fast. Fastän jag idag tycker löpning är favorit träningsformen.

Tabataträningen gör vi, jag och frun, tillsammans och det hur kul som helst. Passar tjejer, killar, gubbar och gummor. Rolig, social träning för både kondition och styrka. Sök på ”24 Fit Camp” kanske dom finns i din stad också – Gratis är det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *