Träning, mål och resultat. Kosten och viljestyrkan för att lyckas, hoppas dela med mig av min motivation och inspiration. Från soffpotatis till frisk löpare. Kortfakta; 45år, Gift från Eskilstuna.

Ibland är det bara så. I ena vågskålen ett entimmes tabatapass med ledare som instruerar varje moment i en välkomponerad träning (behöver inte ens tänka själv). I den andra vågskålen en kopp varmt färskt kaffe och en chokladbiskvi.

På tjugonio av månadens trettio dagar är det inte ens ett val, det är en självklarhet att gå till träningen. Men just på den här trettionde dagen går det inte. Motivationen räcker inte ens till att byta om. Jag vill bara sjunka ner i soffan, dricka mitt rykande heta färska kaffe och äta chokladbiskvier.

Efter att ha funderat kring isbergs-principen igen så är det bara att acceptera att hur driven än jag är, så är jag inte ofelbar. Motivationen brister emellanåt. Ett misslyckande, jag vet inte det? Men det är en del av processen.

Genom att fundera kring mitt eget agerande analyserar jag mina egenskaper/brister. Blir medveten, lär känna mig själv, det kan lära mig göra annat val eller samma val en annan gång.

Idag är jag taggad! Även om det är fredag och arbetsveckan har varit lång är jag jättesugen på att riva av ett löppass ikväll, det känns som det ska bli minst en mil.

(uppdatering: det blev 6,5km – härlig frisk luft)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *