Träning, mål och resultat. Kosten och viljestyrkan för att lyckas, hoppas dela med mig av min motivation och inspiration. Från soffpotatis till frisk löpare. Kortfakta; 45år, Gift från Eskilstuna.

Isbergs-principen, gäller förmodligen det mesta här i livet. Den del av framgång som kan ses. Oavsett vilken framgång vi når i livet kommer från ett bakgrundsarbete som de flesta aldrig kommer se.

  • Wow, du har gått ner i vikt, bra jobbat!
  • Tack” (Jag blir glad)
  • Vad har du gjort?
  • Börjat träna och tänka på vad jag äter bland annat…

Samtidigt hinner en massa fler parametrar rusa förbi min inre syn. För det är verkligen inte ”bara” träna och tänka på vad jag äter som har förändrats. Men jag är glad att mitt jobb och insats uppmärksammas.

När jag sitter med något projekt på jobbet tänker jag på isberget. Det mesta av mitt arbetet ligger under ytan, det är aldrig någon som kommer se arbetsinsatsen under ytan. Det är lite som i sociala medier, det är det som finns på och ovan ytan som syns. Resultatet.

Arbete bakom kulisserna, eller under ytan, är där vi sätts på prov, misslyckas, experimenterar, lär och lyckas. Det där vår framgång formas. Det är bara resultatet ovan ytan som syns.

Ingen person är den andra lik till hundra procent. Därför tror jag inte vi kan kopiera ”under-ytan-processen” från en person till en annan. Våra resultat kan vara väldigt lika i tid, distans och plats. Resultaten kan vi jämföra. Resultaten sporrar och motiverar att arbeta med det egna isberget.

Har du några frågor till mig om vad jag jobbat med under ytan är du välkommen att höra av dig.

Senaste isbergs-resultatet: Jag har sprungit 14 kilometer i 6:26 tempo, personbästa i distans!

/Mikael

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *