Träning, mål och resultat. Kosten och viljestyrkan för att lyckas, hoppas dela med mig av min motivation och inspiration. Från soffpotatis till frisk löpare. Kortfakta; 45år, Gift från Eskilstuna.

Funktions T-shirt med effektiv fuktavledande egenskaper och UV30 solskydd. Otroligt bekväm och snabbtorkande. Tejpade sömmar i kragen för maximal komfort och slittålighet. Det här är tröjan som snabbt blir din favorit. Finns i flera färger.

Personligt tryck
Personligt tryck med logo eller ditt namn ingår priser. Tryckbredd 8-12 cm, 12cm standard. Logo ska vara högupplöst (300dpi i tryckstorlek). Korrektur skickas för godkännande innan tryck. Leverans tid upp till 10 arbetsdagar.

Logo
Behöver du hjälp med logotyp? Kontakta oss!

Större antal
Behöver du fler än 2st lämnar vi separat offert. Prisexempel vid 10st samma tryck: 259 kr/st

WRAP Certifierad produkt. WRAP är en oberoende, icke vinstdrivande organisation som ägnar sig åt marknadsföring och certifiering av laglig, human och etisk tillverkning över hela världen. WRAP främjar en uppförandekod som garanterar att centrala arbetsförhållanden uppfylls och praktiseras alltifrån industrigolvet till ledningskorridorerna. WRAP är certifierade och granskas av en tredje oberoende part.

Tyg: 100% polyester
Vikt: 140gram

>> Beställningar görs här <<

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *