Träning, mål och resultat. Kosten och viljestyrkan för att lyckas, hoppas dela med mig av min motivation och inspiration. Från soffpotatis till frisk löpare. Kortfakta; 45år, Gift från Eskilstuna.

Ibland får man en stund över för reflektion. Som tex. när man får hälseneproblem och influensa samtidigt och inte springer en meter eller tränar alls.

Har tittat på bilder och minns tillbaka hur jobbigt jag faktiskt tyckte det var att börja träna för ett år sedan, hur ofta jag tänkte att –”jag struntar i det, jag orkar inte”. Glad att jag inte gjorde det. Jag har kommit en bit på vägen och är grymt stolt över mina egna framsteg hur små de ibland kan verka i jämförelse. Men det är just det, att komma fram det faktum att allas väg är inviduell till bättre hälsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *