Träning, mål och resultat. Kosten och viljestyrkan för att lyckas, hoppas dela med mig av min motivation och inspiration. Från soffpotatis till frisk löpare. Kortfakta; 45år, Gift från Eskilstuna.

Exempel, man 44 år i janurari 2017, han känner sig inte helt hundra procent. Något maler i kroppen. Bestämmer sig för att åka till gymmet för att ändå springa på löpbandet. Helt enkelt springa bort den där urriga känslan. Fel fel fel!

Resultatet låter inte vänta på sig. Morgonen därpå är han snorig, febrig med huvudvärk. Det kommer ta minst en vecka om inte mer att bli frisk nog igen för att träna. När han väl kommer tillbaka tar det minst två veckor att komma tillbaka till samma nivå som innan.

Så tänk efter – känner du dig inte 100% hoppa över träningen.

Frisk nog att träna igen?

Efter sjukdom, när är du frisk nog att träna igen? Jag har läst mig till att tillfrisknandet kommer gradvis nerifrån. När du känner dig frisk i kroppen (under halsen), men fortfarande lite snorig (ovan halsen) kan du testa dig fram med låg belastning. Snörvel och rethosta kan sitta i flera veckor men så länge kroppen i övrigt känns frisk törs du träna igen. Men gör det med förstånd!

/Learned the hard way!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *