Träning, mål och resultat. Kosten och viljestyrkan för att lyckas, hoppas dela med mig av min motivation och inspiration. Från soffpotatis till frisk löpare. Kortfakta; 45år, Gift från Eskilstuna.

Det tar 21 dagar att skapa en vana, 90 dagar att gör en förändring; det är 21/90 regeln. Det låter väl inte så svårt!

21 dagar av ditt liv för att skapa en nya vana. Jag vet, det låter så enkelt (och egentligen är det också det). Men det är skallen vi måste kämpa med för att vi är vanedjur och trygghetsnarkomer. ”Man vet vad man har men inte vad man får.” Tänk BARA 21 dagar, 3 ynka veckor, inte ens en månad för att skapa en ny bättre vana.

90 dagar för att ändra en livsstil. Efter de (svåraste) 21 dagarna kommer de avgörande 90 dagarna när du ska gjuta den nya grunden för din nya/förändrade livsstil. Vanan finns där redan och nu är det återigen att kämpa mot hjärnspöken som säger ”att så har vi inte gjort det förut”. 90 dagar är 3 ynka månader, en årstid för resten av din livstid.

Jag har nått mina 90 dagar av förändring och har lyckats att ändra kurs för min livsstil. Från att kunna programtablån på vardagskvällarna till att längta efter träning och göra medvetna val kring allt jag äter. Jag är starkare, gladare och lättare. Sedan 3 januari 2016 visar vågen 15 kilogram mindre, Runkeeper visar 52 loggade träningspass sedan 6 augusti 2016. Mitt mål att springa 10 km (milen) under timmen är nåbar, med bara få minuter kvar att förbättra.

Gör ett val, ta ett beslut, gör ditt mål offentligt. Berätta för den som lyssnar. Att mörka sina ambitioner bygger inte framgång!

Ta hjälp, rådfråga om allt du inte vet svaret på för att komma vidare. Ingen fråga är för dum!

Vill du kan du fråga mig? Gör det nedan, på mail eller på Skype.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *